Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znów fala banów za bola?

take2137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dziś wchodząc na swoje konto otrzymałem informacje o permanentnym banie. Prawdą jest to iż użyłem pare razy bola, aby sprawdzić jak to działa i czy wg. pomaga, a do tej pory prowadziłem konto jak nalezy. Co o tym myślicie, macie podobną sytuacje?

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Nope, nie ma żadnej fali banów, pewno dostałeś po dupie za exploity.

Jak moge wykorzystywać exploity nie grając na bolu/l# ?

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

@TeJkuu Przecież napisałeś, że na nim grałeś -_- wystarczy, że jakiś skrypt miał włączony exploit, ryze, cassio czy co kolwiek. Co do fali banów, oczywiste, że i tak L# dostanie po dupie a nie BoL :D

Opublikowano

@TeJkuu Przecież napisałeś, że na nim grałeś -_- wystarczy, że jakiś skrypt miał włączony exploit, ryze, cassio czy co kolwiek. Co do fali banów, oczywiste, że i tak L# dostanie po dupie a nie BoL :D

Napisałem tak, ale nie napisałem na czym grałem, a grałem na perfect ward i autosmite xD

Najlepsze jest to ze dostalem bana na konto na którym bola nie odpaliłem, a konto na którym testowałem te 2 skrypty jest bez bana.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

też zostałem zawieszony ale przyznam się, grałem na bolu, nie mam za złe jestem sam sobie winny ;p

ale jak wchodzę na maila to wyskakuje mi błąd 404 gdy chcę wejsc w ten link co przysyła riot ;p ktoś wie czemu?

Opublikowano

Dostałeś bana i robisz zbędne zamieszanie. Żadnej fali banów nie było.

Przecież news jest.

Opublikowano

Wszyscy już płaczą jednak na forum. Ktoś napisał, że Ci którzy nie dostali bana mogą dziękować za szczęście :) Ja tam yolo, jak dostanę to i tak kupię nowe :D Może Ci od Finna są bezpieczni, hehehe.

Opublikowano

Wszyscy już płaczą jednak na forum. Ktoś napisał, że Ci którzy nie dostali bana mogą dziękować za szczęście :) Ja tam yolo, jak dostanę to i tak kupię nowe :D Może Ci od Finna są bezpieczni, hehehe.

grałem na bolu od finna :D

Opublikowano

imeh coś tam godo, że z jego obliczeń na EUNE fala banów powinna rozejść się od 8.00 + 5h czyli wychodzi, że jeżeli po 13.00 konta zostaną, to chyba możecie trwać do kolejnego wave'a xD

Opublikowano

Dostałeś bana i robisz zbędne zamieszanie. Żadnej fali banów nie było.

Globalku za dyche, jest news o fali więc nie pier**l głupot.

Zobaczymy ile ludzi dostanie bana xD

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Globalku za dyche, jest news o fali więc nie pier**l głupot.

Zobaczymy ile ludzi dostanie bana xD

No to wybacz, ostatnio mało interesuje się lolem.

Opublikowano

No i konto poszło w pi**u :D A myślałem, że nigdy nie dostanę tego bana... trochę szkoda tego pół tysiąca, ale wiecie co? Wali mnie to. I tak miałem przestać grać.

Opublikowano

To jezeli teraz nie dostalem bana, to nie grając juz na bolu nie dostane przy next ban wave?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...